Over ons

Ruim twee decennia is MBL-Holland al actief in de wereld van brandbestrijding en industriële techniek. De eerste 15 jaar als gespecialiseerd installateur van hogedruk watermist blussystemen van het Zweeds/Italiaanse merk Ultra Fog. MBL-Holland heeft jarenlang de volledige installatie, commissioning, onderhoud en reparatie wereldwijd voor dit merk uitgevoerd. De huidige focus kwam in die periode geleidelijk al meer te liggen bij engineering en fabricage omdat de klanten hier behoefte aan hadden. MBL Holland houdt zich nu dan ook voornamelijk bezig met het ontwikkelen en realiseren van oplossingen voor haar klanten in de volgende industrieën:

Brandbestrijding techniek

Het volledig zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van mobiele apparatuur voor grootschalige (industriële) brandbestrijding is een discipline waarin MBL-Holland zich thuis voelt.

Industriële reinigingsapparatuur

MBL-Holland maakt zich als producent van industriële reinigingsapparatuur sterk voor het terugdringen van milieubelasting over de gehele breedte van dit type werkzaamheden.

Overige staal- en machinebouw

Pragmatisch en innovatief oplossen van uitdagingen zit in ons DNA. Een probleem plat slaan en het liefst snel oplossen, met beschikbare (koop)delen, is hoe wij te werk gaan.

Het snel en accuraat bedenken van oplossingen en het uitvoeren daarvan is wat MBL-Holland wil betekenen voor haar gewaardeerde klantenkring. De beleving vanuit het team voor de werkzaamheden van onze klanten is een belangrijke factor van het succes van MBL-Holland.

Onze missie is het realiseren van grensverleggende oplossingen voor technische uitdagingen.

Onze visie is zo veel mogelijk mensen inspireren en laten excelleren middels grensverleggende oplossingen.

Wij hebben de juiste kennis en disciplines in huis en maken gebruik van de nieuwste technologieën. MBL-Holland kenmerkt zich door kwaliteit, kundigheid, gedrevenheid, service en ondersteuning.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op!