Expertise

Vanuit onze nieuwbouw locatie op het Seggelant in Vierpolders bedienen wij onze klanten op verschillende vlakken. Onze projectleiders en engineers denken met u mee en tekenen uw wensen uit. Waarna de realisatie van uw product plaatsvindt in onze werkplaats. Dankzij het feit dat wij constructie en engineering onder één dak hebben kunnen wij snel schakelen om aan al uw wensen te voldoen. Wij verzorgen graag het complete plaatje maar u kunt uiteraard ook voor een van deze services bij ons aankloppen.

Advies

Advies waarmee u uw proces weer kunt verder brengen. Door uw vraag goed te analyseren en te interpreteren kunnen wij effectief en slagvaardig advies samenstellen. Graag denken wij met u mee met al uw technische uitdagingen.

Engineering

Het juist vertalen van uw behoefte is wat onze engineers doen. Van simpele schets tot een gedetailleerde CAD tekening, onze engineers kunnen het allemaal.

Realisatie

Ons team van constructiewerkers, lassers en machinebouwers zorgen ervoor dat het ontwerp zoals getekend realiteit wordt. Naast ons eigen team hebben wij zeer gewaardeerde partners die bijvoorbeeld de conservering of knip/zetwerk voor hun rekening nemen.

Onderhoud

Om na de realisatie van uw project ook te garanderen dat uw machine operationeel blijft, heeft MBL-Holland een bekwaam team van engineers welke zowel bij ons in de fabriek als bij u op locatie het benodigde onderhoud, reparaties of wijzigingen kunnen doorvoeren. Ontzorgd to in het veld is wat wij voor u willen betekenen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op!